Filosofia E-Protect

Nevoile actuale de protectie au devenit extrem de riguroase, la fel si noile norme de aplicare a tratamentelor medicale si de manipulare a produselor, fapt ce a dus la necesitatea echipamentelor de protectie de calitate, dedicate fiecarei arii de lucru.

E-Protect  a venit in intampinarea acestor necesitati incercand sa satisfaca cererea pietei prin importuri masive de produse profesionale de protectie precum masti, manusi, combinezoane, uniforme de unica folosinta sau halate, atat pentru laboratoare cat si pentru alte ramuri industriale precum santiere, industria alimentara, curatatorii etc.

E-Protect isi doreste sa devina unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente de lucru, oferind solutii  inovatoare si competitive, cu scopul de duce la bun sfarsit toate provocarile actuale, straduindu-ne sa va usuram munca cu produse fiabile, de cea mai buna calitate.

Am pornit la drum cu intentia de a creste constant si de a crea un portofoliu bogat de produse de protectie si produse de unica folosinta atat pentru profesionistii din domeniul sanatatii din ​​sfera publica sau privata, cat si pentru arii industriale unde echipamentul de protectie este o obligativitate.

Igiena si protectia sunt unele dintre aspectele fundamentale atunci cand vine vorba de controlul si preventia infectiilor si a contaminarilor. Mediile de lucru sterile joaca un rol esential in impiedicarea transmiterii bolilor, virusilor si altor agenti patogeni de aceea trebuie ca acum, mai mult ca niciodata, sa oferim produse de protectie ce faciliteaza  igiena exhaustiva pentru a preveni orice tip de contaminare.

Echipamente de protectie

Echipamentul de protectie este esential nu numai in laboratoare si sali de operatie, ci si in viata de zi cu zi atunci cand fisa locului de munca o stipuleaza. Echipamentul specific protejeaza pielea si imbracamintea personala de contactul direct cu germenii sau diversi agenti chimici si nu numai.

La E-Protect va oferim o selectie completa de echipament de protectie. Fie ca este vorba despre o masca de unica folosinta, o boneta chirurgicala, halate, combinezoane, ochelari de protectie, manusi sau acoperitori de unica folosinta pentru pantofi. Aici veti gasi echipamentul de protectie adecvat pentru munca de zi cu zi.

Ghidul tau autentic de shopping.